Page 14 - Gushpanka301
P. 14

‫עצמאי בשטח‬

                                                                                   ‫בישולי הדרך‬

‫לכל דג יש מכסה‪ .‬בישולים מדהימים בחיק הטבע‪ .‬צילום‪ :‬דוד פרגין‬                        ‫שם‪ :‬דוד פרגין‪ ,‬צלם ועורך; ראובן אפרימוב‪,‬‬
                                                                                                       ‫השף בשטח ואומן הבשר‬
   ‫מוזמנים להיכנס ולצפות בערוץ שלנו‪:‬‬  ‫מתכונים חדשים בנופים חדשים ברחבי הארץ‬                                     ‫מצב משפחתי‪:‬‬
         ‫‪Nature Cooking Experience‬‬    ‫המדהימה שלנו‪ .‬בכך נוכל לתמוך בעסקים‬
                                                                                                   ‫"רווקים‪ ,‬פתוחים להצעות‪"...‬‬
‫נשמח לקבל חוות דעת ורעיונות להמשך‬          ‫מאזורנו שלנו על ידי שיווק בערוץ שלנו‪".‬‬                             ‫איך הכל התחיל?‬
‫במייל‪Naturecooking.ex@gmail.com :‬‬
                                                                                   ‫"בילדותנו‪ ,‬היינו מבלים שעות בטבע‬
                                                                                   ‫ובבישולים‪ .‬בכל קמפינג ובכל מנגל עם החבר'ה‪,‬‬
                                                                                   ‫היינו האחראים על הבישולים‪ .‬לפני הצבא‪ ,‬צץ‬
                                                                                   ‫רעיון לפתוח בלוג או ערוץ יוטיוב בנושא בישול‬
                                                                                   ‫בטבע‪ ,‬אך בפועל לא היה לנו זמן בגלל הצבא‪.‬‬
                                                                                   ‫כשנה לאחר השחרור‪ ,‬דוד החליט ללמוד עריכת‬
                                                                                   ‫וידאו‪ ,‬וכפרויקט‪ ,‬החלטנו להוציא לפועל את‬

                                                                                                                 ‫ערוץ היוטיוב‪.‬‬
                                                                                   ‫"באחד מהטיולים שלנו בצפון הארץ‪ ,‬היה‬
                                                                                   ‫ביקוש מהחבר'ה למרק"‪ ,‬מספר ראובן‪" .‬באותו‬
                                                                                   ‫הערב הגיעו למאהל שלנו שתי בחורות‪ ,‬לילך‬
                                                                                   ‫ומרים‪ ,‬וביקשו מלח‪ .‬הצענו להן להצטרף‬
                                                                                   ‫אלינו לארוחת הערב‪ ,‬וכשענו בחיוב‪ ,‬החלטתי‬

                                                                                     ‫להרשים אותן עם מרק הבקר "הידוע" שלי‪...‬‬
                                                                                   ‫"במהלך ההכנה‪ ,‬הבנתי שלילך מוצאת חן‬
                                                                                   ‫בעיני‪ ,‬ובזמן שהיא מטיילת לי במחשבות‪,‬‬
                                                                                   ‫מצאתי את עצמי מוסיף ומוסיף פלפל חריף‬
                                                                                   ‫למרק ללא הבחנה‪ .‬לפי הפרצופים הבוערים של‬
                                                                                   ‫החבר'ה‪ ,‬אפשר היה להבין עד כמה חריף יצא‬
                                                                                   ‫המרק… הבנות האדימו עם כל כף מרק שהכניסו‬
                                                                                   ‫לפה‪ ,‬אבל היו מנומסות מספיק לסיים את כל‬
                                                                                   ‫הקערה שמזגתי להן בנדיבות‪ .‬אבל מה‪ ,‬בסופו‬

                                                                                                     ‫של טיול‪ ,‬אני עדיין רווק‪"...‬‬
                                                                                                              ‫מה הכי כיף לכם?‬

                                                                                   ‫"היציאה אל חיק הטבע כל פעם מחדש‪ ,‬האוכל‬
                                                                                   ‫הטעים שיוצא בסוף‪ ,‬מציאת זוויות צילום‬
                                                                                   ‫חדשות וכמובן‪ ,‬התגובות של האנשים שצפו‪,‬‬

                                                                                                   ‫ניסו ונהנו מהסרטונים שלנו‪".‬‬
                                                                                                                   ‫מה הלאה?‬

                                                                                   ‫"אנחנו רוצים להגיע למצב שבו אנו מתרחבים‬
                                                                                   ‫לעוד פלטפורמות ברשתות החברתיות ועל ידי‬
                                                                                   ‫כך להרוויח כסף כדי שנוכל להמשיך ולצלם‬

                                                                                   ‫‪ 14‬גּושפנקה‬
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19