Page 26 - Gushpanka348
P. 26
איך נרגיש אחרי האכילה הזו .זאת הזדמנות טובה לגרום נזק לגוף .תפקידו להזין את גופנו ביסודות גושפינוק
לבחון מה טוב לנו לאכול. בנייה וערכים שיש בהם יכולת וכוח להפיק
אנרגיה זמינה עבורנו .תמיד נעדיף מזון טרי אחרי החגים
מצורף מתכון עונתי לסלט שיש בו שילוב על פני מזון שארוז בקופסאות; נעדיף כל דבר
טעמים משמח וכמובן הזנה טובה לגוף ,בברכת שמושך אותנו לאכילה בצורתו הטבעית; במזונות רות חטם
ימים טובים .החפיפה בעונות ,כאשר מצד אחד מעובדים ,נקרא תמיד את רשימת הרכיבים .אם
המנגו עוד כאן ומצד שני האבוקדו כבר כאן ,היא היא ארוכה מדי ו/או כוללת רכיבים שנדרש ידע הגענו ל׳אחרי החגים׳,
חגיגה לשילובים טרופיים נהדרים .שני הכוכבים בכימיה על מנת לזהותם ,כנראה שכדאי שנמשיך שבשנה רגילה היה מאותת
האלה יחד יוצרים שילוב של טעם ומרקם מקפיץ לנו שמתחילה שגרה ברוכה,
ומרענן וגם מזין מאוד בזכות השומן האיכותי של הלאה. והשנה קצת פחות ...אנחנו
תרגיל קטן ומומלץ לתקופה הקרובה :לפני צריכים למצוא בתוכנו כל הזמן
האבוקדו ,בייחוד עם שילוב של עלים ירוקים. כל אכילה ננסה לעצור רגע ולשאול את עצמנו כוחות מחודשים להתמודדויות הרבות .רכישה
של הרגלי אכילה מאוזנים תעניק לנו תחושה
לרוטב: מה בסלט? של התחדשות וכוחות פנימיים של שליטה ,חוסן,
כף שקדייה חסה מזן עלי סלנובה עדינה (אפשר
כף חומץ תפוחים בריאות ואופטימיות.
כפית סילאן ללא סוכר להשתמש בחסה רגילה) ראשי התיבות מאכ״ל – מה ,איך ,כמה
גבעול סלרי חתוך למקלות קטנים ודקים ולמה – מאפשרים לנו לבחון את צורת האכילה
כף מים שלנו על רבדיה השונים .אנחנו יכולים להתחיל
בצל ירוק חתוך לרצועות דקות וקצרות לשים לב להרגלי האכילה שלנו ולבחור מה
אופן ההכנה: חצי מנגו גדול ובשל חתוך לקוביות אנחנו רוצים ומה אנחנו מסוגלים לשנות כעת.
לערבב בקערה את כל מרכיבי הסלט, חצי אבוקדו בשל חתוך לקוביות בגיליונות הקרובים אגע בכל אחד מהם .נתחיל
לערבב היטב את מרכיבי הרוטב ולשפוך חופן קטן של גרעיני חמנייה היום עם ׳מה׳ ,כלומר מה אנחנו בוחרים לאכול.
3-2כפות של פשתן ושומשום מלא כשאנחנו שואלים את עצמנו מה נכון וטוב
על הסלט. טחונים (אפשרי) לנו לאכול ,אנחנו מבחינים בין אוכל למזון .מזון,
בניגוד לסתם אוכל ,מורכב ממוצרים שגופנו
מסוגל לקלוט ולהפיק מהם תועלת מירבית בלי
רות חטם ,עו״ס ,יועצת
לבריאות טבעית ,מלווה
תהליכי ריפוי וניקוי גוף ,מנחת
סדנאות להכנת מזון טבעי.
גיליון | 348#ז׳ בחשוון תשפ״ה | 8.11.2024 26גּושפנקה