Page 36 - Gushpanka353
P. 36
כאלה שהגוף יודע מה לעשות איתם ולא גוזלים גושפינוק
הרבה אנרגיה עיכולית .כך הוא פנוי לניקוי יסודי.
לא סתם אנחנו עסוקים בניקיונות באביב. ניקוי אביב
הגוף שלנו פועל בסינכרון עם הטבע ובאביב רות חטם
הוא מתמלא בכוחות מחודשים ,בחיות ,להתעורר
מתרדמת החורף ,להשיל את המיותר ולהתנקות בבריאות הטבעית יוצאים
מנקודת הנחה שהגוף הגאון
ביסודיות. שלנו יודע את העבודה.
מצרפת מתכון לאייס-קפה מדומה ,שאמנם אם אנחנו סוטים מהמסלול
לא יעזור לכם להתעורר כי אין בו קפאין, ויוצאים מאיזון ,הוא יודע
אבל בהחלט יספק תחליף מפנק ומרענן לקפה לחזור בחזרה על ידי המנגנונים המופלאים
שטבועים בו .מיליוני תאים נהרסים ונבנים בו
המעובד שאנחנו צורכים. מדי יום ,מה שיוצר פסולת שאמורה להיפלט
מהגוף באופן תקין ומתוכנן מראש .בגדול ,אנחנו
מה צריך?
פשוט צריכים לא להפריע לו בעבודה.
20-15 .1פקאנים או שקדים מושרים הבעיה היא שעולמנו הלחוץ והתובעני גורם
או אגוזי לוז לנו לשכוח את עצמנו ואת צורכי גופנו .אנחנו
אוכלים מאכלים לא מזינים ,ממעטים בפעילות
4-3 .2תמרים (אני ממליצה מאוד על גופנית ,ישנים מעט מדי ובשעות לא שגרתיות,
תמרים מזן ברהי) נחשפים לשמש בצורה לא מותאמת ,מורחים
על גופנו תכשירי קוסמטיקה מלאים ברעלים,
.3כוס חלב צמחי /מים חשופים לקרינה גבוהה מכל עבר ,מצויים במצבי
.4מעט תמצית וניל וקינמון
מתח ועוד.
(אופציה) התוצאה היא ,שהגוף שלנו לא עומד בעומס.
1/2 .5כוס קרח איברי הריקון ומערכות הסינון והפינוי אינם
מצליחים לעמוד במשימת הניקוי .הרעלים
מה עושים? מצטברים וגורמים לנו לתחושות של כבדות
ועייפות ,כאבי ראש והפרעות בעיכול ,בעיות עור
.1בבלנדר חזק טוחנים את כל
המרכיבים מלבד הקרח. שונות ,לחץ דם גבוה ועוד.
מה אפשר לעשות? אפשר לצאת מהמשחק
.2אחרי שהתמרים והאגוזים נטחנו שנקרא ״החיים בעולם המודרני״ ולעבור לגור
היטב ,מוסיפים את הקרח וטוחנים באי מבודד ושקט מלא בעצי קוקוס ( :ואפשר
לעשות בחירות ושינויים שיובילו אותנו לאיזון
שוב עד שהקרח נגרס.
ושמירה על בריאותנו.
בניקוי רעלים אנחנו בעצם מחליטים שדי
ומספיק .גופנו כבר אותת לנו מספר פעמים שהוא
עייף וחלש ,הראש כואב ,הבטן נפוחה ,תחושת
החיות והאנרגיה נמוכה ,והגיע הזמן שנתייחס
לקריאותיו .הניקוי מתבצע על ידי אכילה של
מזונות קלים לעיכול ,טבעיים ולא מתועשים,
רות חטם ,עו״ס ,יועצת לבריאות
טבעית ,מלווה תהליכי ריפוי וניקוי
גוף ,מנחת סדנאות להכנת מזון טבעי.
גיליון | 353#י״ח באייר תשפ״ה | 16.5.2025 36גּושפנקה